Skip to main content Skip to footer

Lierfløyta

Ønsker du å bosette deg i landlige omgivelser med stor tomt, utsikt til vann, golfbane og nærhet til flotte turmuligheter og fritidstilbud? Ønsker du å stå fritt til å velge leverandør av bolig? Da må du se nærmere på boligområdet Lierfløyta 6,5 km utenfor Kongsvinger by.

Byggeklare tomter - kun 1 igjen!

Ved Lierfløyta står dere helt fritt til å velge boligleverandør og hustype selv!

Lierfløyta boligområde ligger ca 6,5 km sør for Kongsvinger by, i umiddelbar tilknytning til Liermoen flerbruksområde. I disse idylliske omgivelsene, som er et av de mest brukte friluftsområdene for Kongsvinger by, finner du 18-hulls golfbane, flotte turstier, lysløype med kunstsnøanlegg, skiarena, flerbrukshus og en herlig liten badeplass.

Lier Gård har utviklet 20 eneboligtomter beliggende i lia bak boligene i Bergimellomvegen. 19 tomter er solgt. Tomt  2B og ledig.

Tomtene ligger langs den nye adkomstvegen, Høgdavegen, som tar av inn på boligfeltet fra Snarevegen. Tomtene ligger vestvendt med utsikt over Lierfløyta, golfbanen og Granli. Tomtene varierer i størrelse fra ca 1200 til ca 3000 m2. De fleste tomtene ligger i skrånende terreng, med god høyde og utsyn over vannet og de vakre omgivelsene.  

 

 

Tomtene er byggeklare med veg, strøm, vann, avløp og fiber til tomtegrense. Byggingen er godt i gang flere steder og flere familier er flyttet inn på feltet.

Dere må gjerne kikke på området og de ledige tomtene selv. Da anbefaler vi at dere tar med en utskrift av tomtekart og reguleringsbestemmelser og kjører inn Høgdavegen.  Ledige tomter er merket i terrenget langs adkomstvegen med plakat med tomtens nummer, samt påler i hvert hjørne av tomten og merkebånd som viser grensene. 

Tomtene er tilknyttet offentlig vann. Avløp med felles renseanlegg og adkomstvegen er privat. Drift av renseanlegget, levert av og med driftsavtale med Biovac AS, samt veien skal administreres av Lierfløyta 2 velforening hvor kjøperne må være med. Velforeningen er etablert og i drift.

Informasjon om planbestemmelser, reguleringskart, illustrasjonsplan, tomtekart og prisliste over tilgjengelige tomter finner du på denne siden.

Dersom dette høres interessant ut og dere ønsker å få tilsendt fullstendig prospekt, så meld gjerne interesse ved å bruke kontaktfeltet under.

Vi samarbeider med Aktiv Eiendomsmegling Kongsvinger som tar seg av kontraktsinngåelse, oppfølging og oppgjør.

For eventuell visning eller andre spørsmål, kontakt gjerne jenschr.delphin@liergaard.no eller ring 91 32 12 22.

Bestill prospekt

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.