Skip to main content Skip to footer

Damhaugen

Drømmested i vannkanten

Damhaugen, Brennatjernet, Brandval Finnskog, Kongsvinger

To flotte hytter på svært hyggelig tun i vannkanten av Brennatjernet. Demning og bekk like ved hytta. Meget solrik tomt. Usjenert og alene. Passer utmerket for to vennepar da det er to separate boenheter.

Tømmerhytta inneholder koselig stue med kjøkkenkrok og peisovn, hems med soveplass til to-tre pers, ett soverom med to senger og et romslig vaskerom hvor det kan settes inn seng/køyeseng.

Ombygd stall inneholder romslig stue med kjøkkenkrok og peisovn og ett soverom med to senger. Vedskjul og utedo for begge hytter samlet.

Mulighet for båt, fiskemuligheter, bademuligheter.

Privat skogsbilvei i meget god stand helt frem, det kan være restriksjoner i teleløsning, ingen veiavgift. Ønskes veien brøytet vinterstid er vi behjelpelige med det mot godtgjørelse.

Mulighet for småviltjakt rett utenfor døren på godt arrondert og lettgått terreng på 40 000 dekar med begrenset kortsalg.

Det er kun mulig å leie hyttene samlet.

Depositum: ½ årlig husleie, settes inn på sperret konto i leietagers navn

 

NB ! Utleid til 1. juli 2017, men kan eventuelt overtas tidligere etter avtale. Ta kontakt dersom dere er interessert.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.