Skip to main content Skip to footer

Olstad - utleid

Idyllisk husmannsplass på Speismark i Kongsvinger.

Olstad er et tidligere småbruk som ligger i solrike og hyggelige omgivelser i skogsterreng på Speismark, ca 13 km fra Kongsvinger by, se kart. Olstad leies ut på åremålskontrakt, og er ledig omgående.

Hytta har innlagt strøm og kaldt vann med håndpumpe. Hytta er godt vedlikeholdt både utvendig og innvendig, og inneholder gang, kjøkken, stue og to soverom. Stedet leies ut umøblert. Tunet består av hytte, låve og vedskjul. Det er stor plen rundt hytta, med epletre, noen ripsbusker og mulighet for kjøkkenhage om man ønsker det.

På Speismark finner man et flott turterreng, og et av de mest populære skiløypenettene i Kongsvinger. Avstanden fra Olstad til nærmeste skiløype er ca 800 m.

Det går privat skogsbilveg helt frem. Det kan være restriksjoner på veien korte perioder i teleløsningen/nedbørsperioder. Ingen vegavgift. Ønskes vegen brøytet vinterstid er vi behjelpelige med det mot godtgjørelse.

Kontakt oss gjerne på tlf 913 21 222 for flere opplysninger.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.