hytteutleie

Tjernsli - utleid

Tjernsli ligger på Speismark i Kongsvinger.

Koselig, ærverdig laftet hytte i god stand med innlagt strøm med egen måler. Bygd som jakthytte, ca. 1920. Solrikt med flott utsikt ned til Speismarktjernet. Vann i brønn ved hyttevegg. Utedo, bod og vedskjul.

Leies ut til fritidsbruk til interesserte utenom jaktsesongen som er fra 20. september til 23. desember, på åremål eller sesongvis, ta kontakt! 

Bilvei frem til 100 m fra hytte, planert parkering for flere biler og god trillesti frem til hytte. Adkomst til hyttevegg med bil på tørt sommerføre for transport av utstyr etc.

Mulig å ha båt i Speismarktjernet. Fiskemuligheter i dette, samt andre vann på eiendommen etter avtale. Flotte fottur- og sykkelmuligheter. Leieforholdet inkluderer ferdselsrett med bil på eiendommens bommede skogsbilveier. Oppkjørte skispor hele vinteren, sjekk www.skisporet.no og søk etter "Speismark". Muligheter for kjøp av jaktkort for småviltjakt på terreng med begrenset kortsalg.

NB! Bilder viser hytten med nåværende innbo. Evt. ønsker om å fjerne deler av dette for å kunne bruke egne gjenstander imøtekommes.